20.05.17. 23:30

Az idén a járványügyi helyzetre való tekintettel a szokásostól eltérő módon virtuális formában jelentkezünk a Közösségek Hete rendezvénysorozattal május 11-17. között. Sok érdekességgel, kiállítással, koncerttel, zenével, játékkal várunk mindenkit itt a honlapunkon és a Facebook oldalunkon. Ünnepeljük együtt a Közösségek Hetét!

Részletes programunk itt található: 

Május 11-től minden hétköznap 7:30-kor  a Facebook oldalunkon Van 5 perced? Jógázz! Napindító reggeli mozgás Sacival. Legyünk otthon is frissek, fittek. A jóga gyakorlatok a Facebook oldalunkon és itt elérhető. 

 

Karantén KiMitTud? Mutasd meg mibe fogtál bele, mit kezdtél el, tanultál, sajátítottál el az elmúlt időszakban. Lehet hobby, barkácsolás, kertészkedés, kézimunka, zene, nyelvtanulás, sütés-főzés stb. A hét folyamán várjuk az erről készült képeket, videókat leírással, vagy történeteket a kozossegekhaza@khszinhaz.hu e-mail címre, vagy facebook oldalunkon üzenetben, melynek beküldési határideje május 15. 12 óra. A beküldött pályázatokat május 15. 14 órától lehet látni a Facebook oldalunkon. A legtöbb közönség szavazatot kapott pályázat ajándékcsomagot kap. Szavazni kedveléssel lehet május 22-ig. 

Május 11-17-ig minden délelőtt 10.00 órakor Helytörténeti KiMitTud? Közös kincseink nyomában. Naponta jelentkező kvíz játék, mellyel közösen bebarangoljuk a Mecseket. A legtöbb helyes megfejtést beküldők között ajándékcsomagot  sorsolunk ki.

Május 12-én 10.00-tól Room Galery – Bede Kata és Fehér Bíbor alkotásaiból nyílik online kiállítás.

Online kiállítás az év állata szerintem a Rákóczi Szövetség komlói szervezete rajzpályázatára érkezett pályaművekből.

Május 13. 19.00-kor Utcazene – Karantömb következő állomása Körtvélyes autóbusz végállomás, ahol a Vivát Bacchus és a Bayerkrainers Trió zenél. A helyszínről élő videóval jelentkezünk a Facebook oldalunkon https://www.facebook.com/kozossegek.haza.

Május 15. 20.00 órakor Premiervetítés Figura Ede „Ha bekopogsz” című műsorát láthatjuk itt, Youtube és Facebook oldalunkon.

https://www.facebook.com/kozossegek.haza

Május 17-én 15.00-kor Papp Attila élő koncerttel jelentkezik, melyet a Facebook oldalunkon is láthattok https://www.facebook.com/kozossegek.haza