19.10.28. 08:00

JELENTKEZÉSI LAP LETÖLTÉSE

TÁJÉKOZTATÓ AZ ŐSZI GYEREKNAPKÖZIRŐL

 Kedves Szülők!

- A tábor 2019. október 28-31-ig, 8-16 óráig működik!
- Ajánlott korosztály: általános iskolások.
Tervezett programok:
Barangolás a Komlói térségben II.

- Október 28.: Hétfő Hertelenden.
Utazás Hertelendre, ahol látogatást teszünk a település sajtmanufaktúrájába. Mi is kipróbáljuk a parenyica készítését és kóstolót kapunk a sajtkülönlegességekből. Megismerkedünk a helyi legendákkal, nevezetességekkel, elsétálunk a település határában lévő tavacskához.

- Október 29.: Kedd Komlón a Közösségek Házában.
Vendégünk az Indít Közalapítvány képviselője, akivel különböző földrészekre utazunk el, és játékos formában ismerkedünk meg az ott élők hagyományaival. Kreatív foglalkozáson HALLOWEENI „szellemességeket”, készítünk, és egy kicsit a szabadban is kalandozunk!

- Október 30.: „Tök jó nap” Oroszlón.
Mi is részesei lehetünk az Oroszlón már több éve hagyományosan megszervezett programnak. Lesz itt minden, ami belefér. Tökölünk, kézműveskedünk, reméljük az időjárás is kedvez nekünk, mert akkor kirándulunk, ezt követően közösen bográcsozunk kint a szabadban.

- Október 31.: Látogatás a „Legendák Földjére” Mánfára.
Részt veszünk egy kincskereső játékban, mely során megismerkedünk a település értékeivel, nevezetességeivel, legendáival. A kézműves foglalkozáson „tökölünk” és partyzunk a HALLOWEEN jegyében.

Gyülekező minden nap, 8.00-8.30-ig a Közösségek Házában. Vidéki helyszíneinkre autóbusszal jövünk-megyünk Visszaérkezés 16 órára.

- A jelentkezni a szülők által kitöltött jelentkezési lapon lehet, mely letölthető a honlapról, vagy személyesen átvehetők az intézmény recepcióján.

Részvételi díj 1.500,- Ft/fő/nap, ez tartalmazza a foglalkozásokon való részvétel díját és az útiköltséget.
A jelentkezési lapok leadási határideje és BEFIZETÉS október 21-én, 9-17 óráig, a Közösségek Házában (Komló, 48-as tér 1.), Balanyi József Tamásnál!

 A tábort csak az veheti igénybe, aki a befizetésnek eleget tett!
- Az időjárásnak, programoknak megfelelő, kényelmes, öltözék ajánlott.
- A programváltoztatás jogát fenntartjuk. A napközi rendezvényein hang - és képrögzítés történhet!

Szeretettel várunk minden résztvevőt!