2023.09.12.

Angol nyelvtanfolyamok a Közösségek Házában

Nagyon örülünk, hogy a Közösségek Háza programpalettája új színnel bővül. Szeretettel várjuk az angol nyelvet tanulni vágyókat. 

Jelentkezni az alábbi email címen és telefonszámon lehet:

Stehr Krisztina

sk.nyelvbirodalom@gmail.com

+36303885391

Kérem, hogy a jelentkezést, ha lehetséges elsősorban e-mailben tegyétek meg, mert a telefonos elérhetőségem korlátozott (órák alatt a telefont nem tudom felvenni).

Jelentkezési határidő: szept. 26.

A kurzusok előreláthatóan Október 2-i héten indulnak.

Tervezett időpontok:

Hétfő 15.00 – 16.40 érettségi felkészülés angol

Hétfő 18.00 – 19.40 kezdő angol

Szerda 15.00 – 16.40 nyelvvizsga felkészülés angol

Hoztunk egy kis kedvcsinálót!

Nyelvvizsga felkészülés: A kis létszámú csoportok hatékony nyelvvizsga felkészítést biztosítanak, hogy maximálisan kihasználd a tanulás lehetőségeit. A személyre szabott órákon intenzív gyakorlással erősítheted nyelvtudásodat. Tapasztalt oktatónk segít megtalálni az erősségeidet és fejleszteni a gyengébb területeket. Az órák változatosak, unatkozni biztosan nem fogsz nálunk! Minden órán sorra kerül a beszédkészségfejlesztés, az írásban való kommunikáció gyakorlása és a hallott szövegértési feladatok fejlesztése is. Csatlakozz hozzánk, és légy magabiztos a nyelvvizsgádon!

Érettségi felkészülés: A hatékony, idegen nyelvi érettségire felkészítő program kiscsoportos oktatást kínál, hogy maximálisan kifejleszthesd nyelvi képességeidet. A program biztosítja, hogy magabiztosan vághass neki az érettségi vizsgának. Intenzív gyakorlás, valós vizsgaformátumok és személyre szabott támogatás áll rendelkezésedre, hogy minden területen készen állj a sikeres szereplésre. Csatlakozz hozzánk, és legyél magabiztos az idegen nyelvi érettségi vizsgán!

Kezdő: Indítsd el nyelvtanulási utadat velem! A kezdőknek szóló kiscsoportos tanfolyamon könnyedén megtanulhatod az alapokat. A tanfolyam türelemmel és odafigyeléssel segít elsajátítani a nyelv alapvető kifejezéseit és beszédfordulatait. Baráti környezetben, szabadon gyakorolhatsz, nincs helye félelemnek vagy szégyenérzetnek. Csatlakozz hozzánk, és fedezd fel a nyelvtanulás örömét, miközben magabiztosan lépsz a kommunikáció világába!