2023.03.01.

Szeretettel várjuk a hölgyeket!

 

 

Egy kis kedvcsináló: 

Vérpezsdítő latin ritmusok - Rendhagyó tánc bemutatón és oktatáson vehetnek részt azok a hölgyek, akik igazán szeretik, vagy épp ismerkednének a latin táncok vérpezsdítő lépéseivel. Az érdeklődők belekóstolhatnak a szexi dominikai bachata, vagy a magával ragadó kubai chachacha hangulatába. Aki elkalauzol minket ebbe a lenyűgöző, izgalmas világba Péter Bánfai Katalin.

Mindennapi lábápolás - Mai rohanó életünkben háttérbe szorítjuk lábunk ápolását, pedig állandóan használjuk. A tavasz beköszöntével előtérbe kerül lábaink rendben tartása, ami nemcsak esztétikai, de egészségügyi szempontból is fontos. Ha szeretnél hasznos tanácsokat, otthon is alkalmazható tippeket kapni lábápolással kapcsolatban, vagy kérdésed van, keresd fel rendezvényünkön Benkő-Halász Beáta pedikűröst.

Legyél MeNŐ! - Nők Nőknek Nőkről Nőiségek szakmai szemmel Mi történik velem? Testi-lelki változások, fogamzásgátlás, méhnyakrákszűrés jelentősége, emlő önvizsgálata, intimtorna-Kegel-gyakorlatok.

Három kártyás tarot  üzenete - Mire vagy kíváncsi, kérdezi a tarot kártya mozgalmas szimbólumvilága. Szeretnéd elengedni a kínzó múltbéli eseményeket, vagy jövőd pillanatai érdekelnek? Zavarosnak érzed jelened és bizonytalan vagy abban, hogy a megfelelő úton jársz? Fogalmazd meg gyötrő kérdésedet a tarot három lapos kirakásához, hogy választ találj az ősi szimbólumok segítségével. Azonban ne feledd, hogy az élet nem fekete és fehér, hogy egy igen-nem válasszal beérd, ugyanis nem a cél jelenti a boldogságot, hanem az odafelé vezető út. A tanácsadásra a helyszínen regisztrálni szükséges.

Asztrológiai tanácsadás - Nők napja rendezvényünk egyik népszerű programeleme lesz az asztrológiai tanácsadás. A résztvevők kérhetnek általános elemzést, de igény szerint lehet bizonyos témákat jobban kielemezni pl. anyagi helyzet, párkapcsolat, tanulmányok..... Az asztrológiai tanácsadásokat Király Ottóné és Kalmár Zoltánné (Fischer Klára) tartja. Aki szeretne részt venni a tanácsadáson készüljön a pontos születési dátummal (év/hónap/nap/óra/perc). A nagy érdeklődésre való tekintettel a tanácsadásokra a helyszínen regisztrálni szükséges.

Facebook-esemény: https://fb.me/e/4pVoIqfxV