2023.02.16.

Vasárnap megkezdődött a Nemzeti Csapatbajnokság, melyben a T20 Darts Club csapata idén a IV. osztályban versenyez a feljutásért a Mesterhármas DC, a Pécs B és az Alisca Darts B ellen. Az I. fordulót a Pécsi Darts Club rendezte. Végletekig kiélezett meccsek és nagyszerű hangulat jellemezte a napot.


Első meccsükön a Mesterhármassal mérkőztek meg, 6-6-ig együtt haladt a két csapat, de a hajrában fontos meccseket nyerve sikerült győzni a komlóiaknak 9-7 arányban. Szoros összecsapás volt!


Második körben az Alisca csapata jött, ami szintén egy nagyon nehéz és hosszú meccs lett, 8-8-as állásnál idén nem döntetlen, hanem egy mindent eldöntő meccset kell játszani, melyben sajnos alulmaradtak, így 8-9-re behúzták a meccset a szekszárdiak. 
Végül következett a Pécs B, ahol összeszedték magukat és egy jó kezdést követően 7-3-ra elhúztak. A meccs végeredménye 9-6 lett a T20 javára.


A forduló után a T20 Darts Club vezeti a tabellát.


Egyesületük megerősített csapatát 7 játékos képviselte: Szilárd Zoltán, Szabó István, Sinkovics Tamás, Fülöp Tibor, Kirch Szilárd, Ferencik Roland és Goricsánecz Elián.


Márciusban folytatódnak a csapatverseny küzdelmei.

forrás: T20 Darts Club Facebook-oldala