2022.09.26.

Internetes diákújságíró szakkör indul középiskolások részére!

Akarsz blogger, vlogger, internetes újságíró lenni?

 

Gyere, és tanuld meg az alapokat! Blogger, vlogger, digitális újságíró, szövegíró, podcaster… - oké, hogy ma már mindenki tartalmat gyárt a netre. De miért nézik meg több ezren az egyiket, és miért csak hatan a másikat? Hogyan és mit kell kérdezni, ha valakit meginterjúvolsz? Milyen és hány fotó kell egy újságcikkhez vagy bejegyzéshez? Nem elég tisztában lenni a szöveg- és újságírás alapjaival, a sikerhez határozott fellépés, önbizalom és jó technika is szükséges.

 

Ha érdekel a digitálistartalom-gyártás, az internetes újságírás, ha nemcsak egy, hanem „A” blogger akarsz lenni, most megtanulhatod az alapfogásokat. Olyan magabiztos viselkedést támogató készségeket is elsajátíthatsz, amik életed más területein, így a tanulmányaid és később a munkád során is hasznodra válnak.

 

Hol? A komlói Közösségek Háza interaktív internetes újságírás szakkörében.

Mikor? Október 13-ától csütörtökönként délután 16. órától.

 

Akitől tanulhatsz: Kis Tünde újságíró, kommunikációs mentor, aki a Komlói Újságnál kezdte a szakmát, és mára több mint 15 ezer interjút készített, számos blog és újság szerzője.

 

Középiskolások jelentkezését várjuk!

 

Jelentkezés:

Személyesen a Közösségek Házában a jelentkezési lap kitöltésével, vagy a kitöltött jelentkezési lap megküldésével a kozossegekhaz@khszinhaz.hu e-mail-címre. 

Jelentkezési lap letölthető  ITTvagy beszerezhető a Közösségek Házában az információs pultnál. 

 

Jelentkezési határidő: 2022. október 11.

 

A szakkör minimum 6 fő jelentkezés esetén indul.