2012.08.24.

A tavalyi évtől eltérően, idén júliusban a Közösségek Háza adott otthont a nyári napközis tábornak. Az étkeztetésre a Kodály Zoltán Ének-zenei Általános Iskola és Óvoda éttermében került sor.
Naponta változó létszámmal összesen 57 gyerek vette igénybe a napközit.

Napi programjaink közé tartozott a reggeli torna, focirajongó fiataljainknak rendszeres napi kupa meccsek levezetése, különböző kézműves foglalkozások, ahol sokféle technika alkalmazásával számos hasznos tárgyat készíthettek maguknak a gyerekek, fejlesztve ezzel kézügyességüket, kreativitásukat és esztétikai érzéküket. Ebéd után a csendes pihenős foglalkozásokon animációs- és rajzfilmeket vetítettünk.

A júliusi forró nyári napokra való tekintettel délelőttönként vízi pisztolyos játékok pezsdítették fel a nebulók, és alkalmanként a nevelők hangulatát.

A napközi programját kirándulásokkal színesítettük. Ellátogattunk a Helytörténeti Múzeumba, Máré várához, túráztunk Kisbattyántól a gadányi tavakig, megtekintettük a magyarhertelendi Varázspadlás kiállítást, strandoltunk Magyaregregyen.

A változatos programok színesebbé tették hétköznapjainkat, jó hangulatban teltek, így az időjárás viszontagságait is könnyebben viseltük.

Jövőre is szeretettel várjuk a jelentkezőket!

Képek a képtárban...