Befejeződött az EFOP-4.1.7-16-2017-00104 Tánclépések - A Komlói Közösségek Háza Nagytermének Hangszigetelése és Hangrendszerének felújítása

Az EFOP-4.1.7-16-2017-00104 támogatásnak köszönhetően 15.538.826 Ft összegből, amelyet a Magyar Állam és az Európai Unió biztosított számunkra, megújult a Közösségek Háza, Szinház- és Hangversenyterem. A Közösségek Háza Deák Zsuzsanna és Haranghy terme közé megépült egy korszerű hangszigetelő fal, amelynek köszönhetően zavartalanul folyhatnak a két termet használó öntevékeny körök foglalkozásai.
A program keretében teljes felújításon esett át a Haranghy terem. Korszerű világítást, új lambériát, festést, harmonika ajtókat, valamint hangrendszert kapott. A Deák Zsuzsanna terem részleges festése is megtörtént.
A fogadótér világítása is ennek a támogatásnak köszönhetően lett korszerű és energiatakarékos led világításra kicserélve.
A Színház- és Hangversenyterembe felszerelésre került nagyképernyős televízión pedig információt kapnak az érdeklődők az intézmény programjaival kapcsolatban.